środa, 6 lipca 2016

Świadomy konsument na rynku żywności - warsztaty 16-17 lipca


Ile razy miałeś tak, że wchodzisz do sklepu spożywczego i nie wiesz co masz wybrać, zastanawiasz się czy to aby na pewno jest zdrowe, nie spowoduje uczulenia, czy jest świeże, nieprzetworzone, warte swojej ceny? Czy produkt, który wybrałeś jest ekologiczny czy tradycyjny, czy utyję od niego czy też jest produktem light. A jeśli już podejmiesz decyzję zakupową, to czy wiesz dokładnie jak z tymi produktami postępować, jak czerpać z nich radość, przyjemność i satysfakcję z ich przyrządzania? Czy na pewno jest to produkt odpowiedni dla Ciebie, który pomoże Ci w zachowaniu zdrowia, aktywności fizycznej i psychicznej oraz utrzymaniu prawidłowej masy ciała?

Jeśli kiedykolwiek tak było to Twoje wątpliwości chętnie rozwieję na warsztacie "Świadomy konsument na rynku żywności" 16-17 lipca, które przeprowadzę na Kampusie SGGW w Warszawie w ramach Uniwersytetu Otwartego SGGW. Szczegóły znajdziesz poniżej.