Cel warsztatu
Zwiększenie świadomości konsumentów na temat żywności i żywienia, zdobycie umiejętności czytania etykiet oraz właściwego korzystania z ogólnodostępnych informacji na temat żywności. Zainspirowanie do przygotowywania domowym sposobem bardziej wartościowych odpowiedników produktów rynkowych.
Opis warsztatu
Uczestnicy dowiedzą się:
1. Jak odczytywać etykiety produktów spożywczych i zrozumieć informacje na nich umieszczone.
2. Jak właściwie korzystać z ogólnodostępnych informacji na temat żywności.
3. Jak przygotować domowym sposobem bardziej wartościowe odpowiedniki produktów rynkowych.
4. Jakich produktów unikać, a na które warto zwrócić uwagę (z uwzględnieniem specyficznych potrzeb niemowląt i małych dzieci).
5. Jak smakować żywność i dostrzegać smak potraw, nad którymi do tej pory się nie zastanawiali.
6. Jak czerpać niebywałą przyjemność z przygotowywania i spożywania posiłków.
7. Jak ułatwić sobie planowanie i przygotowywanie posiłków korzystając z pomocnych aplikacji mobilnych.
Co zyskasz?
• większą wiedzę na temat żywności i żywienia, w efekcie poprawę zdrowia, jakości życia, wzrost życiowej energii
• wiedzę na temat odczytywania etykiet i planowania posiłków
• rzetelną opinię eksperta popartą doświadczeniem
Terminy zajęć
14-15 stycznia 2017 r. Sobota i niedziela (g. 10-16)
Inwestycja
200 zł
Zwiększenie świadomości konsumentów na temat żywności i żywienia, zdobycie umiejętności czytania etykiet oraz właściwego korzystania z ogólnodostępnych informacji na temat żywności. Zainspirowanie do przygotowywania domowym sposobem bardziej wartościowych odpowiedników produktów rynkowych.
Opis warsztatu
Uczestnicy dowiedzą się:
1. Jak odczytywać etykiety produktów spożywczych i zrozumieć informacje na nich umieszczone.
2. Jak właściwie korzystać z ogólnodostępnych informacji na temat żywności.
3. Jak przygotować domowym sposobem bardziej wartościowe odpowiedniki produktów rynkowych.
4. Jakich produktów unikać, a na które warto zwrócić uwagę (z uwzględnieniem specyficznych potrzeb niemowląt i małych dzieci).
5. Jak smakować żywność i dostrzegać smak potraw, nad którymi do tej pory się nie zastanawiali.
6. Jak czerpać niebywałą przyjemność z przygotowywania i spożywania posiłków.
7. Jak ułatwić sobie planowanie i przygotowywanie posiłków korzystając z pomocnych aplikacji mobilnych.
Co zyskasz?
• większą wiedzę na temat żywności i żywienia, w efekcie poprawę zdrowia, jakości życia, wzrost życiowej energii
• wiedzę na temat odczytywania etykiet i planowania posiłków
• rzetelną opinię eksperta popartą doświadczeniem
Terminy zajęć
14-15 stycznia 2017 r. Sobota i niedziela (g. 10-16)
Inwestycja
200 zł
Miejsce na warsztatach można zarezerwować tutaj. Ilość miejsc ograniczona, gdyż jest to warsztat prowadzony w małych grupach.
Serdecznie zapraszam!
Katarzyna Świąder
#swiadomykonsument #warsztaty #zywnosc #rynekzywnosci #etykiety #konsument
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz