poniedziałek, 12 grudnia 2016

Antyoksydanty pokarmowe a korzyści zdrowotne

Zapraszam Was serdecznie na najbliższy wykład na temat "Antyoksydanty pokarmowe a korzyści zdrowotne",
które poprowadzi dr hab. Jadwiga Hamułka, prof. SGGW oraz dr hab. Agata Wawrzyniak prof. SGGW w najbliższą środę o godz 17:15 w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159c, na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II. Będzie to ostatnie spotkanie przed świętami.
W styczniu, i lutym Wszechnica żywieniowa zaprasza na niestepujące wykłady:

18 stycznia
Czy cholesterol jest dobry?
• dr n. med. Ewa Wieniawska-Szewczyk (Zakład Biochemii, Warszawski Uniwersytet Medyczny)


15 lutego
O diecie w internecie
• dr hab. Lucyna Kozłowska (Katedra Dietetyki, SGGW)

 Wykłady są bezpłatne i każdy może je wysłuchać osobiście, lub w internecie. Prelekcje transmitowane są on line (kliknij) – szczegóły na podanej niżej stronie internetowej.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz